All for Joomla The Word of Web Design

Botox – корекция на мимическите бръчки

Не всички ботулинови токсини са еднакви, въпреки че целят да постигат релаксация на мускулите на лицето. В зависимост как организмът ви метаболизира всяка молекула, един продукт  може да има по-дълготраен ефект от друг. Например най-новият продукт на пазара Mеdexall (Canada) има значително по- продължителен ефект, което налага по-рядкото му поставяне в сравнение с досега използваните продукти. Не трябва да се притеснявате да изпробвате нов бранд. Промяната може да ви спести финансови средства и време. Независимо коя формула изберете, има доказателства, че енергичните упражнения, които правите по време на тренировка, карат поставените инжекции да „паднат жертва“ на метаболизма ви доста по-бързо.

 

 

 

топчета и неравности, които впоследствие формират грануломи, а те изискват лечение и разграждане. Тези манипулации са болезнени, доста рискови и струват време, пари и неприятни изживявания.  Тези неприятности могат да бъдат избегнати, ако изберете ART FILLER за своята корекция! Лесен за работа и моделиране, поставянето е напълно безболезнено. За разлика от много други марки FILLMED предлага ART FILLER за всяка зона със специфична нужда на пациента.

ART FILLER на FILLMED определено води класацията по критериите за полза/ефект, безопасност и приятна цена.

Стягащи и лифтиращи конци = неоперативен лифтинг с конци

Мнозина са любопитни за неоперативен процедура, но се страхуват да рискуват заради цената и представата за агресивен метод, който оставя кожата травмирана в продължение на 5 дни след процедурата. Може би календарите ви все още позволяват прозорец от 5 дни, за да върнете часовника назад. Трябва да решите дали   е по-разумно да инвестирате в една по-скъпа процедура, или в няколко, но по-евтини… и без същия ефект. След процедура с лифтиращи конци очаквайте перфектен овал, лифтирани скули и вежди, изгладени назолабиални бръчки, по-малко фини линии, по- изравнен тен, по-стегната кожа. Процедурата отнема  40 мин, а ефектът продължава 2 години.

Вампирски фейслифт или Self-Regeneration – терапията на звездите

Революционна терапия с богата на тромбоцити плазма, при която няма рискове, има само ползи и дълготрайни резултати!

Методът SelfRegeneration се прилага за цялостно възстановяване на увредените в процеса на стареене тъкани. Активирайки мощната сила на регенеративни фактори, извлечени от собствената ви кръв, за ефективността на метода ключово значение има качеството на епруветките,

в които се обработва кръвта на пациента. Максимални резултати се постигат при използването на специално произведени за процедурата епруветки на RRPlab. UK.,

 

Филъри на основата на

налични и у нас.

Self-Regeneration

терапията увеличава еластичността и

 

хиалуронова киселина

Истината е, че повечето филъри се разграждат в рамките между 6 до 9 месеца. Ако искате да разредите разходите за поставяне на филъри, изпробвайте оригиналния френски ART FILLER на FILLMED, който може да издържи над 18 месеца. Резултатите, които се постигат, са много естествени и дълготрайни. Тайната на формулата му е, че съдържа хиалуронова киселина с различни по дължина вериги.

Създаден да предлага забележителен кратко- и дългосрочен плътен ефект. ART FILLER не само запълва бръчките и възстановява загубата на обем, но доказано повишава производството на колагенови и еластинови влакна в инжектираната зона, в резултат на това резултатите са забележими до две години.

Много често се случва пациентите да са недоволни от резултата с филъри, защото след поставянето се образуват

 

плътността на кожата, премахва фините бръчки, уеднаквява тена, свива порите и заличава белезите. Инжектиран в скалпа, спира процеса на оредяване на косата и подобрява структурата на косъма. Препоръчват се 3 процедури през 4 – 6 седмици, последвани от една процедура годишно, за да се подържат постигнатите суперестествени резултати.

Методът е доста ефективна и безопасна алтернатива за поддържане на младежкия вид на лицето, което го прави много предпочитан сред световните и родните звезди. При необходимост може да се комбинира с всеки друг метод.

Бъдете откровени за бюджета си

При срещата с вашия дерматолог не крийте какви процедури можете да си позволите. Ако той е професионалист, ще ви посъветва за най-добрата алтернатива според финансовите ви възможности и очаквани резултати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Абонирайте се за нашият бюлетинИ никога не пропускайте информация за нашите продукти и отстъпки!