EXPERT MASTER CLASS: CRYOLED & SKIN PERFUSION

ЗЛАТЕН СТАНДАРТ В ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА. ОБУЧЕНИЕ + ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОТОКОЛИ

 

Уважаеми професионалисти,

За нас е удоволствие да ви поканим на FILLMED EXPERT MASTER CLASS:
CRYOLED & SKIN PERFUSION
ЗЛАТЕН СТАНДАРТ ЗА БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ – ЕФЕКТИВНАТА АЛТЕРНАТИВА НА ИНВАЗИВНИТЕ ПРОЦЕДУРИ.
(ОБУЧЕНИЕ + ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОТОКОЛИ).

 

ДАТА: 20 ЮНИ (ПОНЕДЕЛНИК)
09:30 ч. Регистрация
10:00 ч. Начало

МЯСТО: гр. София, Новотел СОФИЯ, бул. Цариградско шосе 115 N (до THE MALL)

Какво включва FILLMED MASTER CLASS: CRYOLED & SKIN PERFUSION?
1. Цялостно представяне (ОБУЧЕНИЕ + ДЕМОНСТРАЦИЯ) на протоколи SKIN PERFUSION* & CRYOLED** за безиглена мезотерапия.
2. BEAUTIFEYE & BIONUTRINECK. Цялостно представяне (ОБУЧЕНИЕ + ДЕМОНСТРАЦИЯ) на протоколи за деликатни зони.
3. NUTRINECK. Представяне и демонстрация на най-новия професионален продукт от портфолиото на марката – продукт за ревитализация на шия и деколте, включен в протоколите за работа в кабина.

*SKIN PERFUSION, FILLMED предлага цялостни решения и ефективни професионални продукти за лице, шия и деколте, които са не само високоефективни, но и концентрирани в правилната доза за оптимален резултат. Съчетани са в 6-степенна система за подмладяване на кожата със силно концентрирани формули, съчетаващи висококачествени активни съставки. SKIN PERFUSION предлага „най-умните формули“ и въвежда науката в сферата на красотата за максимална ефективност с цел подобряване качеството на кожата. Продуктите са с намалена концентрация на консерванти и това ги прави подходящи за хора с чувствителна кожа. Линията предлага персонализирани решения в зависимост от типа кожа и специфичните възрастови проблеми.

 

**CRYOLED машината на FILLMED е патент на марката за безиглена мезотерапия. Машината има 2 режима – CRYO и LED с 4 различни светлини, проникващи на различна дълбочина и таргетирайки различни проблеми (импулсен и постоянен режим в зависимост от желаните резултати).

  • Охлаждане до -18° при CRYO режима, при който се използват 2 накрайника (за лице и за деликатни зони).
  • Разполага с възможност за създаване на индивидуални програми спрямо нуждите на клиента.
  • Възможност за регулиране на времето и температурата (за CRYO режима).
  • Лесно преносима и с удобен touch дисплей.
  • Работи със специални крио-гелове за постигане на максимални резултати.
  • Машината работи в пълна синергия с останалите продукти на FILLMED, като са разработени специални комбинирани протоколи.

 

2. BEAUTIFEYE & BIONUTRINECK. Най-новите протоколи на FILLMED таргетират едни от най-деликатните зони – околоочен контур, шия и деколте. Двата протокола предоставят персонализирани решения, които включват пилинг процедури и мезотерапия с NANOSOFT*** в комбинация с терапии за професионална употреба и за домашна грижа.

***Nanosoft е иновативно инжекционно устройство (НАКРАЙНИК) с три 0.6 мм пирамидални микроигли, специално разработено от FILLMED за деликатни зони. С NANOSOFT безопасно, безболезнено и ефективно се третират всички зони, дори и горен и долен клепач, ъгъла на окото, зоната над горната устна, шия и деколте. NANOSOFT изглажда нежно бръчките и фините линии в трудно достъпните зони без риск от синини, подувания или други неприятни последици.

 

3. NUTRINECK е продукт за ревитализация на шия и деколте, включен в протоколите за работа в кабина. Иновативният крем за професионална употреба NUTRI-NECK е експертно решение за грижа за кожата с 4 действия с цел грижа, превенция и интензивна корекция на признаците на стареене в областта на шията и деколтето. Подходящ за всички типове кожа, дори и най-чувствителните, за зряла кожа или при  първи признаци на стареене: бръчки, фини линии, загуба на плътност и еластичност, дехидратация, хиперпигментация.

 

 

Красотата е там, където науката среща изкуството! Заповядайте, за да разберете новостите в естетичната медицина! Очакват ви много изненади!

За записвания, моля, свържете се с нас на тел. +359 877 549 288, +359 888 923 575